Otroški lončki z imeni in posvetili

Z veseljem vam predstavljamo novo kolekcijo plastičnih lončkov z imeni in posvetili.

Lončki so v svetlih, živahnih barvaha, vsak pa ima mehak 3D PVC ovitek, na katerem so imena, napisi ali posvetila. Odličen izdelek za darila z osebno noto. Lončki so dobavljivi na prostostoječem stojalu, ki je prijeten za oko in popestri vašo trgovino.  Na stojalu je 96 napisov po 3 lončke.

V naši ponudbi je preko 200 različnih lončkov s slovenskimi in hrvaškimi imeni ter posvetili.

Otroski_loncki_z_imeni

Primeren je za tople in hladne napitke, ne uporabljajte pa ga za vroče napitke. Primeren je za otroke starejše od treh let. Lahko se ga čisti v pomivalnem stroju (priporočamo zgornjo košaro).

Pogosta vprašanja:

Ali lahko izberem barvo lončka? Ne. Lončki so že narejeni in barva določena. Smo pa upoštevali, da so fantovska imena v bolj “fantovskih” barvah in obratno za dekleta.

Mojega imena ni na seznamu, ga lahko naročim? Žal ne. Lončki so narejeni serijsko in jih zaenkrat še ne tiskamo po naročilu. Vsem, ki ne najdete želenega imena, pa priporočamo, da preverite naše generične napise (mali vragec, velik frajer, princeska,….). Če iščete izdelek s točno določenim imenom, pa vseeno preverite še preostalo našo ponudbo, saj imamo kar nekaj izdelkov z lastnimi imeni.

Zakaj (še) ne tiskate lončkov po naročilu? Preprosto – zaradi previsoke cene. Lončki niso keramični, kjer se da sorazmerno enostavno tiskati po naročilu. S serijsko proizvodnjo smo vam želeli približati lončke po kar najbolj ugodni ceni.

Ali res ne boste imeli imena, ki ga iščem? Vedno smo odprti za nova imena, ki jih z veseljem naročimo v kakšni prihodnji seriji.

Za ogled prospekta kliknite TUKAJ.

Za več informacij nas kontaktirajte.