O nas

Podjetje Atala je že vrsto let eno vodilnih na področju veleprodaje darilnega programa v Sloveniji. Specializirani smo za prodajo personaliziranih izdelkov,  izdelkov s posvetili v slovenskem jeziku in sončnih očal. Naši koncepti sodijo v kategorijo impulznih nakupov in so cenovno ugodni.

Z darilnimi kolekcijami pokrivamo vse glavne praznike (novo leto, valentinovo …) in dogodke (darila za rojstni dan, poroka, konec šole …); personalizirane izdelke razvijamo za posamezne starostne skupine (otroški lončki in otroške stekleničke z imeni, pogrinjki, obeski s svetilko, obeski z imeni, žepni blokci, voščilnice, keramični lončki, skledice …). V zadnjem času pospešeno razvijamo tudi poslovna darila s slovenskimi motivi (nagelj, čipka ….) in spominke (magnetki, obeski, razglednice …).

Na slovenskem trgu zastopamo naslednje blagovne znamke: History&Heraldy, Paper Island, FizzyMoon, John Hinde, Heart & Home, Verity Rose, Sunchi Candles, Ozzie, Toxic, ViewOptics.  Na slovenskem in hrvaškem trgu pa poleg lastnih blagovnih znamk (Bonami, MiaMondo) zastopamo in tržimo tudi znamko John Hinde.

Ponudbo in storitve povsem prilagodimo posebnostim vašega poslovanja, da skupaj dosegamo najboljše prodajne rezultate. Lastno skladišče blizu avtoceste in dobro organizirana potniška služba v Sloveniji in na Hrvaškem nam omogočata, da oskrbujemo večino največjih trgovcev in celo kopico manjših prodajaln.

Vedno smo odprti za nova dolgoročna sodelovanja, ne glede na to kako velika trgovina želi svojim strankami ponuditi personalizirana, uporabna in cenovno dostopna darila.  V kolikor želite ponudbo, nas prosimo kontaktirajte, da vam jo pripravimo.

Veleprodaja daril Atala